Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Vrei sau nu ... reclame


    Notiunea de alegere este una intens dezbatuta in vremurile astea pe plaiurile Mioritice. Cert este ca tot timpul o alegere are efecte semnificative asupra evolutiei urmatoare. Prin urmare, atentie la ce
alegi. Ai vrea ca tot viitorul tau sa fie plin de lucruri bune si reusite dar care sunt retetele pentru asta? Daca ar fi... Poate asta este frumusetea vietii: sa ai posibilitatea sa alegi si mai apoi sa suporti consecintele. Hai sa o dau mai in optimism: sa vezi rezultatele. Uite si o intrebare pe calapodul temei de blog: agreezi reclame in sarbatorile de iarna? De Craciun si Revelion eu am senzatia ca este un stop de activitate. Bucurie si planuri pentru un nou inceput. Vrei sa asculti colinde pe Youtube si sistemul nu te iarta cu anunturi si reclame. Te deranjeaza sau chiar iti plac? Este o perioada cand nu mai alerg pe NET dupa informatii. Cadourile le-am cumparat si vreau muzica, filme, relaxare fara limite. Stiu ca sunt  magazine online care vor sa isi mareasca cifra de afaceri pana in ultima zi a anului. Greu, avand in vedere ca si curierii abia isi revin dupa socul din avans de Craciun. Daca eu aleg usor intre a vizualiza o reclama sau nu, de partea celalta a NET-lui cineva trebuie sa ia o decizie. Acolo in magazinul virtual trebuie ales intre a cheltui sau a nu cheltui pentru reclama.
Clar este ca in perioada sarbatorilor de iarna comenzile scad. Apoi sa fim seriosi, de fapt stim cu totii ca multe afaceri sunt inchise in intervalul de timp despre care discutam. Unii anunta asta pe NET, altii... Fiecare vrea ca perspectiva sa fie frumoasa. Fiecare vrea ca dupa sarbatori vanzarile sa creasca precum ciupercile dupa ploaie.  Promovarea online costa  si motorul de cautare nu acorda discount de sarbatori. Prin urmare: sa fie sau sa nu fie reclame in sarbatorilor de iarna? Este o alegere. Propunerea mea este una legata de echilibru. Eu as reduce bugetul de promovare la minim. Asta pentru ca nu consider eficiente anunturile in aceasta perioada. Mentinerea unui buget redus asigura continuitatea elementelor de statistica realizate de motorul de cautare. Practic, eficienta sumelor alocate va putea fi mentinuta la parametrii buni. Am spus ca este vorba de o alegere si cred in alegerea cu echilibru pentru ca „Raiul pe pământ este o alegere pe care trebuie să o faci, nu un loc pe care trebuie să-l găseşti.” — Wayne Dyer.

Comentarii

Postări populare