Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Informatii si originalitate


    Am scris doua postari despre cum sa cauti locuri frumoase si cum sa planifici vacanta. Ambele postari au in comun ideea ca atunci cand promovare online lipseste, lucrurile se complica atat pentru cel care cauta cat si pentru cel ce ofera. Cautarea pe NET trebuie sa conduca la rezultate care sa ofere variante favorabile, rezultate care sa ne satisfaca cerintele si care sa ne asigure certitudinea ca am gasit cu adevarat o solutie la problema. Mereu spun ca acest blog se adreseaza atat celor care ofera cat si celor care cauta. Cei doi lucreaza in echipa desi rareori realizeaza acest lucru. De ce o
echipa? Pentru ca trebuie sa stii sa oferi, trebuie sa stii sa spui prin ce te deosebesti de concurenta. Tu cel care cauti, sa stii sa formulezi cautarea de asa maniera incat sa iti reflecte corect cerintele. Motorul de cautare face lucrul posibil, face intalnirea posibila prin alcatuirea unor liste de raspusuri care sunt bazate pe anunturile ofertantului si cuvintele de cautare ale utilizatorului.
     Am scris in postarile, mai sus amintite, despre doua locatii deosebite care se evidentieaza prin originalitate si calitatea inalta a serviciului turistic. Ambele au site-uri unde sunt bine descrise insulele pe care se afla si aduc motive bine intemeiate sa vizitezi insulele Tinos si Andros. Porto Vidali Studios si Sunset Studios sunt doua locatii de exceptie, dar care nu se promoveaza cu randament corespunzator pe NET. 
     
   De ce prefera sa inregistreze costuri prin inscrierea pe directoarele de turism si nu aloca resurse pentru promovare online pe motorul de cautare, este o dilema pentru mine. Prezentarea pe site a elementelor de cazare originale corelata cu anunturi postate online in cautarile clientilor ar facilita gasirea rapida a acestor locatii. Avantaj si pentru administratori cat si pentru utilizatori.
   Locatiile pot fi gasite pe directoarele de turism. Prin niste filtre automate, datorita numarului mare de  inscrisi in directoare, raspunsurile la cautari sunt destul de putin relevante. Posibilitatea de a gresi prin alegerea locatiei de vacanta direct de pe directoarele de turism este din ce in ce mai mare. Acestea ofera doar un sistem bun pentru rezervare de locuri fara posibilitatea de a individualiza oferta fiecarei locatii.
      "Deciziile bune vin din experienţă... problema este că experienţa provine din deciziile proaste..." (Viorel Mitea). Aduc aminte de aceasta cugetare pentru cei doi din echipa: ofertantul care trebuie sa isi perfectioneze metoda de prezentare a serviciului (de cazare in acest caz) si utlizatorul care trebuie sa isi perfectioneze metoda de cautare pentru locatia de vacanta invatand ca directoarele de turism sunt o solutie perimata ce este depasita net de promovarea online.

Comentarii

Postări populare