Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Abilitatea de a cauta destinatii de vacanta


    Imaginea de mai sus este o reflectare a realitatii nu o fotografie comerciala realizata pe calculator. Terasa  Sunset Studios din insula greceasca Andros, de unde este luata imaginea, ofera o priveliste de vis asupra Marii Egee. Am scris in postarea anterioara despre modalitatea de a cauta locuri frumoase folosind NET-ul si voi continua ideea si aici pentru a dovedi ca reusita unei astfel de actiuni nu este o intamplare.
Da, poti sa iti organizezi o vacanta singur si inca una deosebita, daca te folosesti de informatiile pe care ti le pune la dispozitie motorul de cautare de pe NET. Directoarele de turism sunt deja mult prea aglomerate si specializate pe ofertare de pret si rezervare de locuri de cazare. Este deranjant, cel putin pentru mine, ca la majoritatea locatiilor sa se afiseze mesajul: mai este doar o camera disponibila pe site. Sunset Studio este in Batsi si are o pozitie extrem de avantajoasa din punct de vedere al privelistii spre Marea Egee. Faleza inalta pe care se afla cladirea da posibilitatea ca de pe terasele camerelor sa fie asigurata o panorama care sa incante priviea. Toate camerele au vedere la mare. Chiar si de pe terasa camerelor de la parter imaginea este de vis. Giannhs Kolydas, proprietarul, este
un om cu care chiar vrei sa ramai prieten dupa ce ai petrecut cateva zile la Sunset Studio.  Cunoaste foarte bine insula Andros si iti asigura toate informatiile necesare pentru a stabili trasee de vizitare a obiectivelor turistice. Stie sa descrie viata de pe aceasta parte din Ciclade de asa maniera incat sa te faca sa te gandesti serios la o urmatoare revenire pe insula. Cu el intelegi de ce Andros este insula "apei si visurilor". Raspunde prompt si la obiect la mesajele email si prin urmare este partenerul ideal pentru planificarea vacantei. Promovarea online a locatiei Sunset Studio ar usura mult procesul de cautare si alegere ca destinatie de vacanta  pentru utilzatorul de NET. 
        Mark Twain spunea: "secretul succesului este să faci din vocaţia ta o vacanţă". Este prea frumos... spus, asa ca te las sa tragi concluzia finala.

Comentarii

Postări populare