Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Gasesc pe NET... ce vreau!


    Pe NET se intalnesc doi: unul ofera si altul cauta. Cu cat oferta este mai corect facuta, cu atat cel ce cauta gaseste mai repede. Cu cat gaseste mai repede, cu atat analizeaza mai repede si cumpara mai repede. Cine castiga? Simplu, va fi castig de ambele parti. Daca ceva, in aceasta gandire, nu este corect, cum crezi ca pe site-ul http://www.armo.org.ro/rapoarte/romania/ ar putea sa apara statistica din imaginea alaturata.
  Este clar ca lucrurile pe NET se desfasoara in directie pozitiva si exista "win to win".  In 2017 la noi s-au derulat afaceri pe ecommerce in valoare de 2,8 mld. euro cu o crestere de 0,75 mld. fata de 2016.
Ai inteles acum de ce este important sa folosesti NET-ul? Ca iti place sau nu, directia este data.
     Prezentarea clara a produselor pe NET, pe intelesul utilizatorului, face ca el sa aleaga produsul sau serviciul  si sa il achizitioneze. 
    Toate cele spuse mai sus ar trebui sa fie simple dar, uneori se complica inutil. De ce spun asta? Mai sunt inca site-uri care se cheama de prezentare si care nu spun nimic. Sunt facute doar din dorinta de  a fi prezent pe NET fara un raspuns la intrebarea: de ce? Culmea, exista chiar si magazine online care din nestiinta sau indolenta unor administratori nu ating tinta: clientul. Si tot asa, exista si utilizatori care cauta pe NET si dupa cateva cuvinte aruncate pe Google concluzioneaza: NET-ul nu e bun de nimic. Ambele categorii dispar, mai incet sau mai repede, dar dispar sigur. Disparitia inseamna ca si unii si altii invata si ajung la "win to win".

        Pe NET gasesti si muzica, si carti, si filme si... destinatii de vacanta!

Comentarii

Postări populare