Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Povestea ta


   Dionysos era in mitologia greaca zeul vegetatiei, vinului, extazului si fertilitatii. In pomul lui cresteau merele de aur datatoare de viata vesnica si tinerete. Eris, zeita discordiei, a furat un mar si de ciuda ca nu a fost invitata la nunta lui Peleu (regele Tesaliei) cu Thetys (zeita apelor) l-a aruncat dupa ce a scris pe el "celei mai frumoase". Marul, ce urma sa devina marul discordiei, a fost revendicat de Hera (zeita protectoare a casniciei), Atena (zeita intelepciunii) si Afrodita (zeita frumusetii) fiecare sustinand ca este cea mai frumoasa. Zeus, care urma sa decida cui apartine marul, l-a ales pe Paris sa faca alegerea. Fiecare din cele trei zeite au incercat sa il atraga pe Paris de partea ei. A castigat Afrodita care i-a promis ca o va face pe Elena (sotia lui Menelaus regele Spartei) sa se indragosteasca de el. Afrodita a facut ca inima Elenei sa fie cucerita de Paris si apoi Elena a fugit cu Paris in Troia. Ca sa se razbune, Menelaus impreuna cu fratele sau Agamemnon (regele cetatii Micene) au atacat Troia. Razboiul troian a durat 10 ani.
     In 1870 Heinrich Schliemann a sapat un site arheologic aducand dovezi ca acolo sunt urmele cetatii Troia. Lucrul a fost confirmat si de alti arheologi.
     Povestea ta este pentru tine la fel de importanta ca legenda razboiului troian. Noi ceilalti nu ii dam o asemenea importanta dar tu, trebuie sa o spui pentru ca asa vei atrage atentia asupra ta sau asupra afacerii tale. 
     Pe NET utilizatorii sunt atrasi de produse noi, de discount-uri, de modalitati de prezentare. De cate ori nu ai cautat un produs pe telefonul mobil facand si inevitabila comparatie de preturi si caracteristici? Nu ai cautat si pareri ale altor utilizatori care au folosit acel produs? Vezi ca iti plac povestile? 
     Pe site-ul firmei se spun povestile (prezentarea produselor sau a serviciilor oferite). Prin anunturile de promovare utilizatorul este atras sa citeasca, sa acceseze site-ul. Aici pune produse in cosul de cumparaturi sau afla un numar de telefon si suna (face o conversie). Da, poate sa sara acesti pasi si sa treaca la alt site. Va fi un subiect pentru activitatea de remarketing (i se va aminti ca a trecut prin site si ar fi minunat sa mai revina).
       Povestile conteaza si pentru cei ce le spun si pentru cei ce le citesc!

Postări populare