Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Asa trebuie sa fie un site


Asa trebuie sa fie un site


Uneori este bine sa ne amintim de ... radacini, nu?
Wikipedia:
Noțiunea site web provine din expresia engleza web site și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri. Diversele site-uri web pot fi create de către o organizație, o persoană particulară, instituții publice etc. Inițial noțiunea apărea în limba română scrisă sub două forme : sit web și site (ca în limba engleză). Lingvistul George Pruteanu considera că varianta de preferat este sait.
Daca vrei o dezbatere asupra notiunii de site poti vedea un comentariu interesant aici.
Intr-o postare anterioara am enumerat ce trebuie sa gasesti la un site si comentez cateva aspecte legate de transpareanta si calitatea de a construi incredere.
Un site iti caracterizeaza afacerea si este o oglinda a activitatii pe care o desfasori.  Cu site-ul nu incerca sa trisezi. Pana la urma adevarul iese la suprafata si ar putea fi mai rau ca in viata reala cand trisorul este descoperit. Statisticile spun ca NET-ul are acum 3,27 miliarde de utlizatori. Asa ca...
Conform DEX, încrederea este un sentiment de siguranta fată de cinstea, buna-credinta sau sinceritatea cuiva.
Cu care din afirmatiile de mai jos esti de acord?
          a.             Am incredere in tine pana la proba contrarie.
          b.             Nu am incredere in tine pana la proba contrarie.
Cu respectarea unor limite decente ale domeniului de aplicare eu sunt de acord cu prima afirmatie. Se spune ca sunt pe stilul vechi. Creditez cu increderea o persoană sau un lucru si consider ca isi pastreaza integritatea, calitatile sau caracterul pentru un interval de timp predictibil.

Defineste clar si modern (actual) produsul sau serviciul tau si vei pastra increderea celor care acceseaza site-ul.

Postări populare