Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Primavara este anotimpul de ... inceput

De ce Clienti din NET?

Pentru ca este primavara infloresc merii si ... vin ideile.
Stiu, nu de idei avem nevoie ci de clienti. Dar nici afara nu e primavara cu flori ci iarna in toata regula. Si ninge astazi 20.04.2017 de parca se apropie sarbatoarea Craciunului.
Nu imi place pesimismul zilelor de acest fel si ma gandesc la o zi frumoasa de primvara in care urmele iernii se mai vad numai pe coama muntilor.

Un loc de poveste

Ce legatura au muntii cu INTERNETUL?
Este o intrebare buna dar raspunsul nu il dau eu explicit. Sper sa vina un raspuns de la modul in care este editat acest blog.  Daca nu vine, inchide blogul si citeste altceva, inseamna ca nu ma pot face inteles si este numai vina mea.
.........................
Astazi potentialii clienti pot sa foloseasca computere, tablete sau smartphone-uri pentru a interactiona permanent cu potentialii furnizori si asta indiferent unde s-ar afla. Comunicarea are aspectul unei conexiuni constante.
Patru din cinci consumatori folosesc motoarele de cautare, din INTERNET (NET) pentru a gasi produse sau servicii cat mai aproape de locatia lor. Se pare ca 88% din cautari vin de pe smatphone-uri.
Astazi daca ai ceva de oferit o faci imediat pe NET in cele mai diverse modalitati.
Impreuna putem folosi metode si medii de promovare cu care sa facem cunoscute produsele/serviciile pe care le oferi. Clientii vor vedea si vor veni... din NET.


Postări populare