Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

SEO ... si vei fi gasit


    SEO - Search Engine Optimization este in principiu modalitatea de a-ti prezenta eficient "marfa" pe NET. Am mai scris aici despre acest subiect si fiind unul important atat pentru cei ce cauta cat si pentru cei ce ofera il mai comentez. Poate am noroc si vine primavara pana il epuizez.
     Intre 26.02 si 01.03.2018 a avut loc la Barcelona Congresul Mondial al Telefoniei Mobile 2018. Un eveniment impozant prin dimensiune si importanta, se pare ca se intindea pe o suprafata cam de 20 de ori mai mare decat cel mai mare pavilon expozitional romanesc. Tehnica de comunicare are o panta ascendenta atat de abrubta incat este imposibil sa nu fi atins de efectele benefice ale ascensiunii. Cam din acest motiv fac aceste scrieri incercand sa aduc o picatura de cunoastere intr-un domeniu care are o dinamica exploziva.
     Sa revin la SEO cel de care beneficieaza motorul de cautare pentru a urgenta rezultatele pe care le ai afisate pe ecranul dispozitivului cu care ai accesat NET-ul. Imi place ideea conform careia motorul de cautare este un "impresar" (Atelierul Digital Google)  care urmareste sa ofere celui care cauta exact ce are nevoie. "Impresarul" va urmari cat de populare sunt anumite site-uri si ce spun utilizatorii sau alte site-uri despre ele. Poate lua în considerare cuvinte de pe anumite pagini sau cuvinte cheie din codul sursă al site-ului. Fiecare dintre aceste componente va ajuta motorul de căutare să găsescă cel mai potrivit rezultat pentru căutarea ta. Cantitatea de informatie pe care o prelucreaza motorul de cautare este in permanenta crestere iar tu, cel care cauti, vrei rezulate corecte si furnizate rapid. Metodele de cautare se perfectioneaza continuu dar si tu, celalat, care oferi informatie, trebuie sa sti pe ce pune pret motorul de cautare. Continutul unic, relevant si antrenant este solutia de atragere a atentiei "impresarului".
     
     Anul acesta primavara intarzie asa ca ai timp sa te pregatesti pentru intalnire! 

Comentarii

Postări populare