Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Speranta de mai bine


    "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista" este un vechi proverb romanesc ce sugereaza ca orice lucru obtinut de cineva in viata trebuie sa vina cu un efort. Nu conteaza amploarea efortului, sigur este ca trebuie sa faci ceva, nu doar sa stai sa astepti ajutorul. Este o regula de viata ce se aplica neconditionat in toate domeniile. Speranta de mai bine este un lucru normal pe care il urmam fiecare cu sau fara abilitatea de a actiona in acest scop.
    De cate ori ai incercat sa cauti pe NET o informatie? Poate faci asta de cateva ori pe zi si ai constatat ca NET-ul este prietenul tau care are raspuns la cele mai multe intrebari. Ce faci daca nu gasesti din prima incercare informatia potrivita? Cauti din nou dar, rafinezi cautarea, schimbi cuvintele cheie, schimbi site-tul pe care cauti, etc. Intr-un cuvant esti perseverent in cautare si iti rezolvi problema. De aceea si cauti atat de des pe NET pentru ca te perfectionezi continuu si sporesti capacitatea de a utiliza elemente de cautare potrivite cu care sa ajungi in timp scurt la raspunsul potrivit. Ai capatat increderea ca NET-ul are informatii valoroase pentru tine.
      Pe de alta parte, pe NET, infomatia este oferita. 
    Proprietarul unui magazin online ofera marfuri pe NET. Are un site performant in care produsele sunt descrise corect cu caracteristici si imagini elocvente. Motorul de cautare il ajuta prin indexarea paginilor site-ului si directioneaza cautarile utilizatorilor catre site. Utilizatorului ii sunt oferite multe variante de raspuns la cautare pentru ca nu este singurul magazin cu site performant in acel domeniu. Si atunci ce trebuie facut pentru a ajunge la click-ul utilizatorului



  Promovarea pe NET asigura doua mari avantaje comerciale:
  1. Asigura afisarea informatiei despre magazin intr-o pozitie superioara in raspunsul la cautarile utilizatorilor.
  2. Asigura posibilitatea de comunicare a elementelor distinctive care diferentieaza magazinul de celelate care fac parte din acelasi domeniu de concurenta.

     
      

Postări populare