Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Clienții urmează drumul spre achiziții


     Drumul clientilor este un subiect ce a mai fost dezbatut in acest blog si este unul deosebit de important. Modul în care prezinti clientilor informatii despre afacerea ta inseamna diferenta intre a reusi sa vinzi sau nu, inseamna diferenta intre a-l convinge pe client sa vina cu comanda la tine sau sa mearga la un alt ofertant. Asteptarile clientului privind marfurile pe care le vinzi si drumul pe care trebuie sa il parcurga pana la ele sunt esentiale in activitatea de promovare.


         Fiecare suntem si in postura de client si folosim informatiile furnizate de ofertanti pentru a reusi sa ne atingem scopul: achizitia produsului cu calitatea corespunzatoare si pretul cel mai mic. Acesta nu trebuie sa fie un vis prea indepartat, iar promovarea este o cale spre reusita.
          
        Clienti sau ofertanti, atunci cand accesam NET-ul vom intalni campaniile de promovare. Clentii folosesc informatiile pentru a cumpara iar ofertantii pentru a prezenta marfuri sau servicii.  

        Principalele tipuri de campanii de promovare sunt:

  • Anunturile sunt afisate atunci cand utilizatorul cauta informatii (cautari bazate pe cuvinte cheie) folosind cuvinte sau termeni ce vor declansa afisarea lor.
  • Anunturi dinamice ce se afiseaza de catre motorul de cautare in baza continutului unui site.
  • Anunturi de implicare privind aplicatiile mobile sunt anunturi care se declanseaza in momentul in care utilizatorul este interesat de subiecte asemanatoare celor tratate de o aplicatie pentru telefoanele smarth.
  • Promovarea in scopul efectuarii de apeluri telefonice catre ofertanti.
  • Campanii de remarketing prin care ofertantii se adreseaza acelor utilizatori care au efectuat actiuni in site. Cel mai spectaculos este remarketingul dinamic prin care anunturile sunt personalizate in functie de actiunile efectuate pe site.
       Vezi, totul este atat de simplu si drumul clientilor poate fi amenajat atat de usor si eficient.

       Daca ar face promovare si firmele specializate in curatarea drumurilor de zapada...


Postări populare