Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Profita de prima sansa

Profita de prima sansa

         Pe NET gasesti multe idei privind continutul unui site bun. Am comentat intr-o postare anterioara cateva idei de baza. Site-ul tau va fi promovat online folosind elemente de Marketing digital. Promovarea se realizeaza eficient daca in structura informatiei ce va fi publicata ai cateva elemente pe care le voi comenta in continuare.

a   Punctaj SEO bun.
     SEO sau Search Engine Optimization este modalitatea prin care paginile site-ului web sunt cat mai utile petru vizitatori si in acelasi timp face ca acestea sa fie cat mai transparente si usor de inteles de catre motoarele de cautare. Sunt multe aplicatii free cu care poate fi evaluat acest punctaj. Mare grija la utilizaea cuvintelor cheie. Daca sunt repetate de prea multe ori si plictisesti cititorul, fii sigur ca Google ``s-a plictisit`` si el.

    Pagina de abonare la newsletter.
     Prefer o pagina in care sa se retina doar adresa de mail ca informatie obligatoriu de completat. Poti cere si alte informatii dar utilizatorii evita sa comunice prea multe date personale.

c   Pagina de dezabonare de la newsletter.
     Retragerea de la lista de comunicari trebuie sa fie o decizie a utilizatorului.

d      Pagina de blog sau noutati.
    Permite adaugarea de informatie relevanta fara asistenta unui specialist web. Nu uita de aceasta pagina si asigura postari ritmice, asa cum faci pe Facebook. Este cea mai simpla modalitate de a actualiza informatia comunicata de site.

e   Landing page
    Este pagina ce creaza prima impresie asupra intregului site. De aici utilizatorii afla ce trebuie sa  faca pentru a obtine ce ii intereseaza. Ai o pagina simpla din care sa rezulte clar scopul urmarit de site si in care utilizatorul este indrumat sa actioneze.

f.     Pagina de multumire
   Nu uita de ea. Dupa o actiune importanta pe site a utilizatorului comunica-i cu eleganta un mesaj. Sigur nu va trece neobservat.

     Sunt cateva elente simple ce vor contribui substantial la prima impresie a utilizatorului.

Postări populare